4.8 op basis van 86 reviews
4.8/5

Wat is een WordPress Thema

Een WordPress website krijgt vorm met behulp een thema. WordPress kan niet zonder thema, een thema kan niet zonder WordPress. Thema's zorgen voor de grafische interface van je website.

Je hebt thema's in alle soorten en maten. Heb je een restaurant, blog of nieuws website dan heb je daar een thema voor. Wil je een webshop, kennisbank of intranet dan heb je daar een thema voor. 

Wat voor bedrijf je ook hebt of wat voor dienst je ook levert, er is altijd een uniek WordPress thema voor je beschikbaar. 

Er zijn diverse websites waar je zulke thema's kunt vinden. Ze heb je bijvoorbeeld Themeforest.net, waar je te kust en te keur kunt zoeken naar een enorm assortiment aan thema's.

Ook kun je binnen WordPress gemakkelijk zoeken naar het thema die voor jou het allerbeste is. Vele daarvan zijn gratis maar hebben daarnaast een betaalde variant, waardoor je kunt genieten van nog meer functionaliteit.

Wat is een WordPress Thema

Wat zijn multipurpose thema's

Het idee achter multipurpose WordPress templates dat het wordt geleverd met alle basisfunctionaliteit die websites nodig hebben.

Zo zijn ze volledig responsief, worden geleverd met functies die geschikt zijn voor het promoten van producten en services, de mogelijkheid om bijvoorbeeld een professioneel portfolio te maken, integratie van sociale media, e-commerceondersteuning en nog veel meer.

En wat is er mooier dan een alles in een template die je voor al je projecten kunt gebruiken.

Diepe integratie met Page Builders

De meeste thema's kun je tegenwoordig combineren met een page-builder. Het hebt standaard binnen WordPress de Gutenberg page editor. Maar wanneer je uitgebreide pagina's wilt maken die er gelikt uit zien, dan kun je kiezen voor premium editors zoals bijvoorbeeld Elementor, Beaver builder of Brizy.

Voor deze website gebruik ik het multipurpose thema Astra samen met Elementor

Lees hier mijn review over het unieke thema Astra

Basis stappenplan: Website maken met WordPress?

Download tijdelijk gratis mijn stappenplan en bouw binnen no-time jouw eigen WordPress website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

50%

Je bent er bijna!! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Basis stappenplan snel website maken WordPress download

Je gegevens zijn 100% veilig en versleuteld.
Bekijk ook mijn privacy pagina.

Mijn beste methode om snel en gemakkelijk je droomwebsite te bouwen onthuld!

Download gratis dit stappenplan