1 op 1 Support bij je WordPress website

Hulp nodig bij je WordPress website? Vraag een 1 op 1 support uurtje aan!

0
Jaar WordPress ervaring
0 +
Support uurtjes geboekt
0
Plaatsen beschikbaar deze week

Waarvoor boek je een support uurtje?

Loop je even vast met WordPress of mocht je ergens niet uit komen met je website. Vind je het lastig om dit zelf op te lossen?

Of trekt je website geen bezoekers? Of je hebt wel bezoekers maar je krijg maar geen klanten?

Of misschien wil je wel naar het volgende level met je website?

Stel gerust al je vragen!

Met meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van websites en online marketing, weet ik alle ins en outs van WordPress en waarom 9 van de 10 website niets opleveren.

Naast dat je me het hemd van het lijf kunt vragen, kijk ik met je mee of je alles in WordPress goed hebt ingesteld en check ik of je WordPress installatie veilig is.

Het support uurtje gaat via een online video met behulp van Zoom, en is daardoor super leerzaam. Je kijkt simpelweg mee met mij over mij schouder en doe de vragen voor.

Het bespaart je hierdoor enorm veel tijd en uitzoekwerk.

Na het aanvragen van het uurtje kun je zelf de datum en tijd kiezen in mijn agenda.

Tijdelijk met €20,- korting!
95,- 75 ,- ex btw
  • Bespaar veel tijd
  • Bespaar onnodig uitzoekwerk
  • Kijk mee met mij over m'n schouder
  • Super leerzaam
  • Stel onbeperkt vragen
  • Antwoord in duidelijke taal

Nu tijdelijk met € 20,- korting!

Vraag 1op1 support uurtje aan:

Hierna word je automatisch doorverwezen naar de betaalomgeving 

Ik heb een uur online-prive ondersteuning gehad van Matthijs. Heel fijn en heel handig. Matthijs neemt alle tijd voor je, kijkt met je mee en helpt met tutorials vinden voor onderdelen die wat meer tijd in beslag nemen of niet binnen het uur opgelost kunnen worden.

Kortom een aanrader als je al een beetje sjoege hebt van WordPress maar net niet genoeg om het snel voor elkaar te krijgen.

Monique Muller
5/5

Ik had diverse vragen n.a.v. de training. Als je namelijk een eigen draai geeft aan je site, ontstaan er wel eens afwijkingen die je niet snel terug vind in de training.

Matthijs heeft mij prima geholpen en heeft ook echt de tijd ervoor genomen (zowel in de voorbereiding als uitvoering) 👍🏼

Ik heb nieuwe inzichten en opstart gekregen, zodat ik zelf weer verder kon bouwen aan de website. Het meest waardevol vond ik dat mijn vragen naar behoren zijn beantwoord en dat Matthijs aangaf ook zelf door dit support uurtje nieuwe dingen heeft geleerd.

5/5

Ik heb al regelmatig een support uurtje bij Matthijs geboekt. Zo had ik laats een probleem met de plugin Elementor wat ik niet zelf kon oplossen.

Matthijs zag al snel wat er mis was en heeft dit samen met mij opgelost. Ik kon meekijken dus ik wist meteen wat ik niet goed deed. Daarnaast heeft Matthijs uitgelegd hoe ik mijn website slim kon inrichten. Dit heeft me enorm veel tijd bespaard!

Erik Hempens
5/5