Alles voor je geregeld!
Ga voor website opstartservice

Nu tijdelijk incl. toegang tot mijn unieke WordPress Cursus!

Wil je zelf je website maken maar kijk je op tegen het opzetten van je hosting, het installeren en het goed instellen van WordPress? Of misschien heb je te weinig tijd of heb je er gewoon geen zin in?

Ik help je bij het opstarten, zodat jij direct kunt beginnen met het leuke werk.
Het inrichten van je website!

0
Jaar WordPress ervaring
0 +
Websites opgestart
0
Plaatsen beschikbaar deze maand

Wat is website opstartservice?

Je wil je eigen website bouwen.

Maar je kijkt op tegen het opzetten en het goed instellen van de hosting en WordPress? Ook het installeren van alle plugins en het juiste thema lijkt je maar niks.

Of misschien heb je te weinig tijd? Of heb je er gewoon geen zin in?

Met de MatthijsOnline opstartservice zet ik alles voor je klaar. 

Ik zet de hosting op, installeer WordPress en stel alles goed voor je in. Ook installeer ik het benodigde thema en de beste WordPress plugins.

Zo kun jij je direct focussen op het inrichten van je website en doe ik het lastige werk voor je.

Daarnaast krijg je direct toegang tot mijn WordPress cursus “Snel en gemakkelijk je eigen website maken met WordPress”!

Super snel online!
250,- 197 ,-
  • Alles voor je klaargezet
  • Zelf gemakkelijk je website bewerken
  • Direct toegang tot WordPress Cursus Je krijgt gratis toegang tot mijn complete cursus website bouwen en onderhouden met WordPress / Astra / Elementor waarin je leert je website te bouwen & onderhouden.
  • Toegang tot website maken community Een plek waar je vragen kunt stellen aan mij en honderden andere webbouwers die ook mijn cursus volgen.
  • Nieuws / Blog functie
  • Oneindig pagina’s aanmaken
  • Astra theme Het allerbeste WordPress thema van dit moment (Gratis versie)
  • Elementor pagebuilder De beste WordPress pagebuilder om gemakkelijk zelf je website te kunnen bouwen en onderhouden. (Gratis versie)
  • Alle benodigde plugins voor je geïnstalleerd Ik installeer alle plugins die je nodig heb voor het bouwen van je website. Van SEO optimalisatie tot backup en security plugins.
  • Kant en klaar met template opgeleverd Je website kan worden opgeleverd compleet met template die je zelf naar wens kunt aanpassen. Hiervoor kun je kiezen bij de aanvraag.

Excl. btw

Vul hier je gegevens in:

Hierna word je automatisch doorverwezen naar de betaalomgeving 

Zelf WordPress installeren en alle instellingen goedzetten zag ik echt niet zitten. Matthijs heeft dit voor mij gedaan. Hierdoor kon ik het eerste deel van zijn bijgevoegde cursus overslaan en meteen beginnen met het echt leuke werk. Het inrichten van de website. 🙂
Sigrid
5/5
Ik vond het handig om alles in WordPress direct goed te hebben staan. Wat ik ook fijn vind is dat mijn website bij Matthijs gehost kon worden. Ik heb nu alles mooi op 1 plek.
Erik Hempens
5/5