Nederlandse Elementor Handleiding 2021

Op deze verzamelpagina pagina lees je al mijn artikelen over Elementor. Je kunt het gebruiken als Nederlandse handleiding Elementor. Wat is Elementor, wat kun je ermee en hoe kun je er op de beste manier mee werken.

Elementor handleiding Nederlands

9 redenen waarom ik Elementor Pro gebruik

Om je volledige website met Elementor te kunnen heb je Elementor Pro nodig. En ja, hiervoor moet je betalen. Een vraag van velen is of Elementor pro deze investering waard is. Als je het mij vraagt dan zeg ik volmondig JA! Geldt dit ook voor jouw?

Ontdek meer »

Kennisbank Elementor

Nederlandse Elementor Handleiding 2021 Op deze verzamelpagina pagina lees je al mijn artikelen over Elementor. Je kunt het gebruiken als Nederlandse handleiding Elementor. Wat is Elementor,

Ontdek meer »

Check BLACK FRIDAY DEAL 🎉 10 tot 50% korting!
Wees er snel bij voor het te laat is!

Profiteer tijdelijk van de Elementor verjaardag sale! 🎉
korting tot maar liefst 60%!

Dagen
Uur
Min
Sec

Over Elementor

Met maar liefst 5 miljoen actieve gebruikers is Elementor de snelst groeiende pagebuilder voor WordPress. Is dit veel? Ja, als je bedenkt dat ze nog maar sinds 2016 bestaan is dit enorm.

Daarnaast krijgt Elementor een gemiddelde waardering van 4.8 / 5 sterren in de WordPress Plugin bibliotheek.

De enige echte Elementor handleiding in het Nederlands vind je op deze pagina.

Wat is Elementor

Elementor is een WordPress Plugin, waarmee je op een eenvoudige en snelle manier unieke WordPress-websites kunt ontwikkelen.

Elementor is een plug-in voor het maken van pagina's die de standaard WordPress-editor vervangt door een krachtige live frontend-editor.

Naast het bouwen van pagina's kun je Elementor gebruiken om geheel zelf je eigen WordPress thema te bouwen! Elementor beschikt namelijk over een krachtige thema bouwer.

De plugin beschikt over een krachtige popup bouwer om je bezoekers te laten converteren naar leads.

Maar wat ik hier opsom is nog lang niet alles. Elementor is zo uitgebreid, dat ik er een complete pagina voor heb ontwikkeld zodat je in een oogopslag kunt zien waarover de plugin allemaal over beschikt.

Bekijk hier alle Elementor functionaliteit.

Wat maakt Elementor zo uniek?

Het belangrijkste verschil is dat met Elementor iedereen in staat is om geweldige websites te ontwerpen.

Elementor is de eerste WordPress frontend-paginabuilder die onbegrensde ontwerpmogelijkheden biedt. Het bevat tientallen handige widgets, een een enorme template bibliotheek, unieke tools voor mobiele bewerking en een visuele revisie geschiedenis.

Mogelijkheden zoals kopieren en plakken aan de voorkant van je website zijn zo enorm krachtig en besparen je een hoop tijd.

Dit zijn eigenlijk slechts enkele van de functies die beschikbaar zijn in deze unieke plug-in.

Waarom Elementor?

Met Elementor kan iedereen complexe lay-outs maken en websites live ontwerpen, zonder te hoeven schakelen tussen de editor en de voorbeeldmodus.

Met de Elementor themabouwer kun je een ontwerp van topkwaliteit bereiken zonder dat je code of CSS hoeft te gebruiken en zonder afhankelijk te zijn van ontwikkelaars.

De gebruikersinterface van Elementor is erg overzichtelijk en werkt super stabiel, het duurt dus maar een paar minuten om het onder de knie te krijgen. Elementor is gebouwd met de laatste technologieën en is sinds de lancering  gestaag blijven updaten.

De paginabuilder is goed geoptimaliseerd en reageert super snel. Dit in tegenstelling tot andere WordPress template bouwers Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer je widgets sleept en neerzet, dit onmiddellijk gebeurt, zonder enige vertraging.

Verschil Elementor gratis en Elementor Pro

Elementor kun je gratis gebruiken voor je WordPress website. Echter kun je dan niet gebruik maken van alle functionaliteit. 

Wat is de meerwaarde dan van Elementor Pro?

Met de gratis versie kun je inderdaad al een heleboel. Dus waarom zou je dan nog voor Elementor Pro moeten kiezen?

Ik heb een handige pagina voor je opgezet zodat je gratis- en pro functionaliteit in één oogopslag kunt vergelijken.

Vergelijk Elementor gratis met Elementor Pro

Check BLACK FRIDAY DEAL 🎉 10 tot 50% korting!
Wees er snel bij voor het te laat is!

Profiteer tijdelijk van de Elementor verjaardag sale! 🎉
korting tot maar liefst 60%!

Dagen
Uur
Min
Sec