Nederlandse Elementor Handleiding 2021

Op deze verzamelpagina pagina lees je al mijn artikelen over Elementor. Je kunt het gebruiken als Nederlandse handleiding Elementor. Wat is Elementor, wat kun je ermee en hoe kun je er op een fijne manier mee werken.

Over Elementor

Met maar liefst 5 miljoen actieve gebruikers is Elementor de snelst groeiende pagebuilder voor WordPress. Is dit veel? Ja, als je bedenkt dat ze nog maar sinds 2016 bestaan is dit enorm.

Daarnaast krijgt Elementor een gemiddelde waardering van 4.8 / 5 sterren in de WordPress Plugin bibliotheek.

De enige echte Elementor handleiding in het Nederlands vind je op deze pagina.

En ga daarna sowieso voor Elementor Pro 💪🏼

Wat is Elementor​

Elementor is een gratis WordPress-paginabouwer, waarmee je op een eenvoudige en snelle manier mooie WordPress-websites kunt bouwen. Elementor is een plug-in voor het maken van pagina's die de standaard WordPress-editor vervangt door een geweldige live frontend-editor.

Wat maakt Elementor zo uniek?​

Het belangrijkste verschil is dat met Elementor iedereen in staat is om geweldige websites te ontwerpen. Elementor is de eerste en frontend-paginabuilder die onbegrensde ontwerpmogelijkheden biedt. Het bevat tientallen handige widgets, een een enorme sjabloonbibliotheek, unieke tools voor mobiele bewerking en een visuele revisiegeschiedenis. mogelijkheden zoals kopieren en plakken aan de voorkant van je website zijn zo enorm krachtig en besparen je een hoop tijd. Dit zijn eigenlijk slechts enkele van de functies die beschikbaar zijn in deze gratis plug-in.

Wat maakt Elementor zo uniek?​

Met Elementor kan iedereen complexe lay-outs maken en websites live ontwerpen, zonder te hoeven schakelen tussen de editor en de voorbeeldmodus. Met de paginabuilder kun je een ontwerp van topkwaliteit bereiken zonder dat je code of CSS hoeft te gebruiken en zonder afhankelijk te zijn van ontwikkelaars. De gebruikersinterface van Elementor is erg overzichtelijk en werkt super stabiel, het duurt dus maar een paar minuten om het onder de knie te krijgen. Elementor is gebouwd met de laatste technologieën en is sinds de lancering  gestaag blijven updaten. De paginabuilder is geoptimaliseerd en reageert super snel. Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer je widgets sleept en neerzet, dit onmiddellijk gebeurt, zonder enige vertraging.

En ga daarna sowieso voor Elementor Pro 💪🏼

Basis stappenplan snel website maken WordPress download

Dit wordt super leuk!! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en versleuteld.
Bekijk ook mijn privacy pagina.

BLACK FRIDAY DEALS

Alleen de allerbeste WordPress tools