Ook toe aan online FOCUS?

Wat zet ik op mijn website? Waar kan ik nu het beste op inzetten? Hoe maak ik een website? Welke van de honderdduizend online tools moet ik nou gebruiken?

Ik ontdekte dat er ontzettend veel ondernemers zijn, die in deze tijd van digitalisering online de weg kwijt zijn. Aan mij de schone taak om al deze vragen te beantwoorden in mijn unieke online cursussen.

0
Jaar WordPress ervaring
0
Tevreden cursisten
0
Plaatsen beschikbaar

Online ondersteuning voor online ondernemers

Het is bizar wat er in zo'n relatief korte tijd gebeurd online. Dat we online iets moeten gaan doen, dat weten we allemaal. 

Maar hoe een waar moeten we beginnen?

Misschien heb je al een website maar levert deze niet zoveel op. Terwijl je van andere ondernemers hoort dat hun gehele business draait op alleen de website!

Misschien heb je wel eens gehoord van diverse online tools zoals: WordPress, Mailchimp of Active Campaign of Leadpages. Maar hoe zet ik deze in en waar moet ik beginnen? En zijn deze tools de investering eigenlijk wel waard?

Het is niet gek dat veel ondernemers niet weten waar ze online op dit moment het beste op kunnen inzetten. Zoveel informatie, zoveel online tools.

Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Ook ik heb de afgelopen jaren problemen gehad met structureren van al die informatie. Het lijkt allemaal zo mooi.

Ik heb jarenlang getest wat nu de beste tools zijn om je website en funnels op te zetten. Daarbij heb ik rekening gehouden met kosten. Want als je de kosten niet in de gaten houdt, dan kan het flink uit de hand lopen. 

Ik heb meer dan 15 ervaring mogen opdoen bij grote bedrijven om websites te verbeteren en online sales funnels te ontwikkelen en optimaliseren.

Volgens mij is het een kunst om niet te ingewikkeld te doen over dingen die eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld hoeven te zijn.

Expert in verander management John kotter vertelde ooit dat hij zich stoort aan mensen die bewust ontzettend ingewikkeld kunnen doen.

Ik vind dat je complexe onderwerpen moet aangrijpen met een eenvoudige pragmatische aanpak.

Ik gebruik een eenvoudige doelgerichte aanpak om jou te leren wat je moet doen om online te winnen van je concurrent.

Mocht dit voor jou ook als muziek in de oren klinken volg dan mijn cursussen.

Als internet ondernemer en marketeer met meer dan 15 jaar ervaring, weet ik precies waar de online pijnpunten zitten en hoe ik deze op de juiste manier moet aanvliegen.

Ondernemers die de bovenstaande problemen ondervinden, help ik doormiddel van mijn unieke online cursussen. 

Van het opzetten van een website en online sales funnels tot het inzetten van de juiste tools die je helpen meer leads en omzet te genereren.

CURSUS AANBOD

Gratis zelf een website maken met WordPress​

Ben je van plan een website blog te starten maar weet je niet waar je moet beginnen? Met deze gratis videocursus zorg je ervoor dat je beginnersfouten overslaat en direct kunt starten met een geweldige website!

Zelf een bedrijfswebsite maken met WordPress

Wil je een website of blog starten maar daar niet te veel voor betalen? Deze videocursus helpt jou bij het ontwikkelen van een indrukwekkende website die gemakkelijk te onderhouden is en veel geld oplevert!

Maak zelf je website voor je online business​

Geld verdienen met behulp van internet? Maak zelf je website geheel geoptimaliseerd voor je online business! Met koppelingen naar mailingsystemen, integratie van een eigen videocursus, popups en geoptimaliseerd voor zoekmachines.​