WordPress handleiding (Nederlands)

Op deze verzamelpagina pagina lees je al mijn beginners artikelen over WordPress. Wat is WordPress, wat kun je ermee en hoe kun je er op een fijne manier mee werken.

WordPress beginners handleiding

Kolommen toevoegen met Elementor

Wanneer je net gebruik maak van Elementor kan het een flinke zoektocht zijn naar hoe je kolommen kunt toevoegen met Elementor. ?

Ik help je door de stappen die je moet zetten om gemakkelijk kolommen toe te voegen met Elementor.

Ontdek meer »

Wat is WordPress

WordPress is geweldige open source software om een professionele website mee te bouwen. Open source betekent dat iedereen de software geheel gratis kan gebruiken. WordPress is tevens het meest gebruikte CMS van de wereld. Wil je meer weten over deze software. Start dan met het artikel ‘Wat is WordPress'.

Wordpress Dashboard

WordPress is het meest gebruikte content management system van de Wereld. Maar liefst 35% van alle websites op het internet draait op WordPress. En bijna 50% van alle websites met is CMS draait op WordPress.

Waarom? Waarschijnlijk omdat het een ontzettend flexibel systeem is. Je kunt er gemakkelijk complete websites, webshops, blogs, mee bouwen. Je kunt er zelfs al een compleet online learing system van maken.

Van oorsprong is het systeem gebouwd voor het maken van je eigen blog, maar tegenwoordig is WordPress net zo krachtig om een uitgebreide website of webshop mee te bouwen.