4.8 op basis van 86 reviews
4.8/5

Inhoud

Crocoblock review: Is dit de beste toolkit voor een next-level WordPress website?

Crocoblock review beste toolkit voor website

Inhoud

Twijfel je nog of Crocoblock geschikt is voor jou? Of om jouw websites naar het volgende level te tillen?

Website bezoekers hebben steeds hogere verwachtingen als het om functionaliteit gaat. Alles moet je gemakkelijk online kunnen regelen. Als internet bedrijf of website agency is het daarom belangrijk om hierop in te spelen en je websites naar een hoger niveau te tillen.

Crocoblok lijkt tot nu toe de beste manier om je websites te professionaliseren. Met een Crocoblock licentie krijg je toegang tot tal van unieke functionaliteit en zorg je eenvoudig voor een zeer professionele en next-level website.

In deze Crocoblock review ontdek je wat je zoal krijgt, wat het exact inhoudt en lees je meer over mijn persoonlijke ervaringen met Crocoblock.

Check BLACK FRIDAY DEAL! 🎉 Tot 40% korting!
Gebruik kortingscode: BFCrocoblock2021
Wees er snel bij voor het te laat is!

Tijdelijke korting! Crocoblock verjaardag sale! 🎉
Gebruik kortingscode: crocoturns4 voor maar liefts 40% korting!

Dagen
Uur
Min
Sec

Wat krijg je?

Crocoblock is een uitgebreide toolkit voor Elementor- en tegenwoordig ook Guttenberg gebruikers waarmee je toegang krijgt tot megamenu's, themablokken en zelfs een uniek Crocoblock woocommerce thema. Dit thema is vooral goed om een webshop te ontwikkelen.

Daarnaast krijg je tal van templates, dynamische sjablonen en pop-ups en een zeer multifunctioneel thema genaamd Kava Pro. Maar het meest belangrijke is dat je toegang krijgt tot een complete verzameling Jet plugins. Met deze set aan plugins kun je jouw Elementor of Guttenberg paginabouwer verrijken en eenvoudig als bestaande blokken invoegen.

Crocoblock mega menu

Met Crocoblock elementor kun je een mega menu invoegen. Een website met een Crocoblock mega menu ziet er strak en professioneler uit. Daarnaast zijn ze ook zeer gebruiksvriendelijk. Een megamenu kan namelijk helpen om de inhoud van de website op de best mogelijke manier toe te voegen. Ook kun je hiermee zeer eenvoudig structuur aanbrengen. Om met Crocoblock een mega menu in te kunnen voegen kun je gebruik maken van de plugin ‘Jet ThemeCore’.

Kava theme

Het basisthema van Crocoblock is het Kava theme. Dit is een helder en licht thema, met veel verschillende vooraf gemaakte sjablonen. Ook beschikt het thema over handige demo's, waardoor je eenvoudig vooraf ingestelde pagina’s kunt invoegen. Het thema is ideaal voor voor bloggen, en biedt vele soorten blogvariaties. Ook kun je eenvoudig zelf de stijl aanpassen, waardoor je het uiterlijk geheel naar wens instellen. Het Kava thema is daarnaast zeer eenvoudig in gebruik en is SEO-vriendelijk.

Gelukkig is Crocoblock ook met ieder ander thema te gebruiken.

18 verschillende Jet plugins

Bij Crocoblock krijg je maar liefst 18 krachtige Jet Crocoblock plugins gebruiken, waarmee je eenvoudig diverse projecten volledig vanaf nul kunt creëren. Zo krijg je bijvoorbeeld de Jet Crocoblock plugin ‘Jet Appointment’ (een afspraken plugin), een plugin speciaal ontwikkeld voor afspraken maken, zoals bijvoorbeeld een kapper, schoonheidsspecialist of een andse soort bedrijf dat diensten per uur aanbiedt.

Ook krijg je de boeking plugin ‘Jet Booking’, waarmee je eenvoudig iets te huur aan kunt bieden, zoals een hotelkamer of een leenauto. Met de boeking plugin beschik je over het gemak van automatische indiening van boekingsaanvragen, waardoor je als websitebeheerder eenvoudig inkomende verzoeken kunt inzien en beheren.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de Jet elements widgets. Dit zijn zeer populaire widgets waarmee je meer dan 30 verschillende Crocoblock elementor voor je Elementor-editor kunt gebruiken. 

Zo kun je met de Jet elements gebruik maken van verschillende soorten prijstabellen, dynamische (bewegende) templates, geanimeerde vakken en geavanceerde kaarten. Ook kun je diverse pop-ups invoegen die je pagina’s interactief maken. Met de handige Crocoblock widgets breidt je de mogelijkheden met de Elementor builder flink uit.

Crocoblock woocommerce

Indien je een webshop wilt maken is het gebruik van Crocoblock woocommerce een absolute aanrader. Met Crocoblock kun je je WooCommerce-productpagina eenvoudig van sjablonen voorzien van elke lay-out en inhoud die je maar wilt. Zo kun je kiezen uit tientallen dynamische WooCommerce-widgets en uit verschillende galerijen met productafbeeldingen en videosliders.

Daarnaast kun je gebruikmaken van de handige AJAX-filter. Hiermee kun je bijvoorbeeld producten filteren op prijs, productcategorie, of eenvoudig het prijsbereik aanpassen. Zo kan de bezoeker eenvoudig de prijsklasse bepalen waarbinnen hij of zij graag naar producten wil zoeken.

Wekelijks updates

Naast alle handige functies krijg je bij Crocoblock vrijwel wekelijks updates. Hiermee zorg je ervoor dat je website altijd up-to-date blijft en voldoet aan de laatste technologische updates. Dankzij deze updates kun je jouw website blijven verbeteren en kun je, indien gewenst, je website voorzien van de nieuwste functies en toevoegingen.

Technische en praktische informatie

Crocoblock is een absolute aanrader voor iedereen die graag fanatiek aan de slag wil gaan met het maken van professionele websites. Om een goede website te kunnen bouwen, en het maximale uit Crocoblock te halen is het handig om goed op de hoogte te zijn van een aantal details, zoals de vereiste, het installatieproces, de SEO-functies en het gebruiksgemak.

Vereiste

Om Crocoblock zonder problemen te kunnen gebruiken is het belangrijk dat je beschikt over een PHP van 7.3 of hoger, MySQL 5.6 of hoger, een WP-geheugenlimiet van 512 MB of hoger, SSL-certificaat op de server en een TLS-protocolversies: 1.0, 1.1, 1.2 of 1.3.

Installatie

Crocoblock-tools zijn eenvoudig te downloaden. Gebruik het pakket voor een snelle installatie of download de plug-ins, skins of sjablonen om ze afzonderlijk te installeren. Het installatieproces verloopt in één soepele reeks aan stappen, die te volgen voor iedereen. Tijdens dit proces kun je eenvoudig zelf kiezen wat je wilt installeren en niet.

SEO-vriendelijk

Crocoblock onder andere goed met het basis thema Kava dat zeer SEO-vriendelijk is. Hierdoor is het zeer geschikt voor commerciële bedrijven. Zo kun jet met Kava eenvoudig een goede passende titel invoeren, diverse tags invoeren, en daarmee de SEO-ranking van je website verhogen.

Gebruiksgemak

Wanneer je voor het eerst werkt met Crocoblock kan het wellicht wat overweldigend zijn. De mogelijkheden zijn enorm en wellicht zal het grote aanbod aan verschillende mogelijkheden je wat overvallen. 

Echter is Crocoblock zeer gebruiksvriendelijk en heb je vaak al redelijk snel door hoe het werkt. Ook zijn er verschillende Jet Widgets die je kunt invoegen en helpen om diverse ontwerpen te minimaliseren en hierdoor minder complex te maken.

Crocoblock kosten

Werken met Crocoblock is niet gratis. Voordat je Crocoblock aanschaft is het uiteraard belangrijk dat je op de hoogte bent van een aantal praktische details.

Zo zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, namelijk custom, all-inclusive, all-inclusive unlimited en het pakket lifetime. Je kunt een abonnement afsluiten of losse plugins kopen, dit is het ‘custom’ pakket.

Wat voor jou de beste keuze is hangt samen met de werkzaamheden die je wilt verrichten. Indien je graag wilt beschikken over alle mogelijkheden, en zoveel mogelijk plugins wilt proberen, kun je kiezen voor het volledige pakket, het ‘all-inclusive’ pakket. Hier betaal je $130 per jaar voor.

Ook is er het pakket ‘all-inclusive unlimited’, dat $265 per jaar kost. Daarnaast kun je nog kiezen voor het meest uitgebreide pakket Lifetime’. Dit is, zoals de naam al prijsgeeft, een pakket waarvan je eindeloos gebruik kunt blijven maken, en kost eenmalig $750.

Check BLACK FRIDAY DEAL! 🎉 Tot 40% korting!
Gebruik kortingscode: BFCrocoblock2021
Wees er snel bij voor het te laat is!

Tijdelijke korting! Crocoblock verjaardag sale! 🎉
Gebruik kortingscode: crocoturns4 voor maar liefts 40% korting!

Dagen
Uur
Min
Sec

Custom pakket

Het custom pakket is volledig naar wens in te stellen en zorgt ervoor dat je de kosten beperkt kunt houden. Je kunt namelijk zelf bepalen welke plugins je wilt. Indien je slechts gebruik wilt maken van een enkele plugin, zoals bijvoorbeeld van de Jet Appointment plugin (de afspraken plugin) kun je het best kiezen voor een enkele plugin. Hier betaal je dan slechts 19$ voor per jaar.

De prijzen van plugins variëren van tussen de 15$ tot 26$. Bij het custom pakket zit standaard 1 jaar zoom/ticket support en updates. Het custom pakket beschikt helaas niet over de mogelijkheid om gebruik te maken van dynamische- en design templates en over interactieve pop-ups.

All-Inclusive pakket

Het all-inclusive pakket is een uitstekend pakket indien je fanatiek met Crocoblock aan de slag wilt gaan. Het pakket geeft je namelijk toegang tot alle 18 plugins. Ook krijg je met dit pakket toegang tot updates, zoom/ticket support en krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit 12 dynamische templates, 47 verschillende design templates en 50 interactieve pop-ups.

All-Inclusive Unlimited pakket

All-inclusive unlimited is een pakket voor zeer fanatieke of professione websitebouwers. Het pakket is zeer uitgebreid waardoor je vrijwel elke functie kunt toepassen. Het grote verschil met de all-inclusive unlimited en het standaard all-inclusive pakket is dat je met de all-inclusive unlimited oneindig veel websites kunt maken. Dit is met name van belang wanneer je websites maakt voor klanten. Het pakket is verder exact hetzelfde als het all-inclusive pakket.

Lifetime pakket

Crocoblock biedt enorm veel mogelijkheden en blijft zich voortdurend updaten. Een abonnement dat een leven lang gebruikt kan worden kan daarom zeer kosten-batend zijn. Voor eenmalig 750$ kun je zolang mogelijk gebruik blijven maken van Crocoblock en kun je eindeloos veel websites blijven maken. Het abonnement biedt daarnaast dezelfde mogelijkheden als het all-inclusive unlimited pakket.

Prijs/ Kwaliteit Crocoblock

Crocoblock is geheel naar wens samen te stellen en heeft daarom een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ook wanneer je het gehele pakket zou kopen biedt Crocoblock een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

De mogelijkheden zijn enorm en dragen daadwerkelijk bij aan het professionaliseren van je website. Hiermee zorg je voor een betere prestatie en presentatie van je website en kun je meer geld vragen voor de website die je aanbiedt aan je kant.

Ik vermoed ook dat in de nabije toekomst de prijs van het pakket flink zou kunnen stijgen. 

Kloppen de marketing eigenschappen die ze op de website noemen?

Op het internet zijn tal van verschillende recensies te lezen. Vele blogs schrijven teksten waarbij tal van marketing eigenschappen worden aangeprezen. De bloggers krijgen hiervoor vaak een vergoeding van het platform.

Hoewel je natuurlijk niet alles moet geloven wat geschreven wordt in blogs, kun je ervan uitgaan dat de informatie over Crocoblock zeer nauwkeurig is. Crocoblock krijgt ook veel onafhankelijke reviews en heeft vele lovende beoordelingen van gebruikers. De marketing eigenschappen die op de website worden genoemd zijn daarom zeker te vertrouwen.

Eigen ervaring met Crocoblock

Al enkele jaren maak ik zelf gebruik van Elementor voor het bouwen van verschillende soorten websites. Ik werk graag met Elementor en ben zeer tevreden over de vele mogelijkheden. Dat is ook de reden dat ik ervoor gekozen heb om deze uitgebreide Crocoblock review te schrijven.

Ook ben ik erg enthousiast over dat ik nu eindelijk in staat ben om exclusieve websites te bouwen. Zoals ik hierboven in mijn Crocoblock review schreef, biedt Crocoblock tal van verschillende mogelijkheden. Het werkt echt fantastisch en is zeer stabiel.

Sinds ik werk met Crocoblock beschik ik over veel meer functies en kan ik meer opties bieden aan mijn klanten. De kwaliteit van mijn websites zijn hierdoor flink toegenomen, waardoor ik nu ook een hoger tarief kan hanteren voor de websites die ik aanbied.

Crocoblock is met name ideaal voor het maken van professionele webshops. Zo kun je eenvoudig een goede webshop maken die zeer gebruiksvriendelijk is en daarnaast ook nog een zeer strakke uitstraling heeft.

De verschillende onderdelen zijn eenvoudig naar wens aan te passen en bieden de mogelijkheid om de website geheel naar wens in te stellen. Hiermee kun je keer op keer een zeer unieke website creëren zonder al te veel lastige codes te hoeven gebruiken.

Daarnaast heb ik gemerkt dat hoe vaker je Crocoblock gebruikt, hoe handiger je erin wordt en hoe meer je er uiteindelijk uit kunt halen.

Conclusie Crocoblock Review: wel of niet kopen?

Hoewel Crocoblock uiteraard zeer handig is en tal van mogelijkheden biedt, is het niet voor iedereen aan te raden. Ik zou het enkel willen aanraden indien je graag meer uit je website wilt halen en je website naar een hoger niveau wilt tillenIndien je enkel wilt beschikken over de basisfuncties, en geen plugins nodig hebt, kun je het prima doen met alleen Elementor Pro.

Met Crocoblock beschik je over alle functionaliteiten die een website nodig heeft en kun je uitstekend boeking sites, webshops of afspraken websites maken. Hiermee is Crocoblock een uitstekende keuze voor bedrijven die online afspraken en reserveringen, filteropties of next-level webshops willen maken voor klanten.

Daarnaast kan Crocoblock een goede keuze zijn voor websitebouwers met nog weinig ervaring. Je kunt namelijk met Crocoblock gebruikmaken van de plugin Jet Engine, waarmee je heel eenvoudig een website kunt bouwen zonder weinig tot codeervaardigheden. Met de plugin kun je zeer eenvoudig berichttypen, taxonomieën en reacties aanpassen, zonder dat je hiervoor PHP of CSS hoeft te gebruiken.

Ben je benieuwd wat Crocoblock voor jouw website kan betekenen? Probeer Crocoblock dan uit door te beginnen met enkele plugins en verschillende plugins uit te proberen. Indien het bevalt, kun je altijd je pakket uitbreiden met meer plugins of door het gehele pakket aan te schaffen. Ontdek wat het voor jouw website zoal kan betekenen en haal alles er uit wat erin zit.

Mocht je nog een vraag hebben met betrekking tot deze Crocoblock review stel hem dan gerust hieronder in de reacties.

Check BLACK FRIDAY DEAL! 🎉 Tot 40% korting!
Gebruik kortingscode: BFCrocoblock2021
Wees er snel bij voor het te laat is!

Tijdelijke korting! Crocoblock verjaardag sale! 🎉
Gebruik kortingscode: crocoturns4 voor maar liefts 40% korting!

Dagen
Uur
Min
Sec

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

50%

Je bent er bijna!! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Basis stappenplan snel website maken WordPress download

Je gegevens zijn 100% veilig en versleuteld.
Bekijk ook mijn privacy pagina.

Wacht nog heel even! 🎁

Ik bied TIJDELIJK mijn complete WordPress basis stappenplan .PDF om Razendsnel je Eigen Website te bouwen! 
Download het alleen vanaf hier HELEMAAL GRATIS!

Basis stappenplan snel website maken WordPress download

Mijn beste methode om snel en gemakkelijk je droomwebsite te bouwen onthuld!

Download gratis dit stappenplan