4.8 op basis van 86 reviews
4.8/5

Elementor verhoogt prijzen Pro-licenties: Dit moet je weten!

Elementor verhoogt prijzen pro licenties
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vanaf 9 maart 2021 voegt Elementor twee nieuwe licenties Studio en Agency Pro toe en werken ze het Expert-abonnement bij. Dit kondigde Elementor eind begin februari officieel aan.

Elementor geeft aan dit te doen om zo goed mogelijk aan de groeiende behoeften van de gebruikers te kunnen voldoen.

Gelukkig zijn wijzigingen alleen van toepassing op nieuwe aankopen. Als je een bestaand actief abonnement hebt, verandert er niets voor jou

Maar let op: Ben je van plan Elementor te kopen dan moet je verder lezen!

Let op:

Ben je van plan meerdere website te bouwen met Elementor Pro? Vanaf 9 maart gaan de prijzen van het expert plan flink omhoog! Wanneer je voor 9 maart een Expert licentie koopt bespaar je ieder jaar honderden euro's!

Inhoud

Waarom deze verandering?

Sinds Elementor 4,5 jaar geleden gelanceerd is, zijn ze geëvolueerd van een simpele WordPress paginabouwer naar een uitgebreid platform voor het bouwen van websites.

Op het moment van schrijven wordt Elementor gebruikt voor maar liefst 7 miljoen + actieve websites! Achter deze websites schuilt, brede en diverse community – van beginners tot ervaren webbouwers, freelancers tot grote merken en bureaus – allemaal met specifieke behoeften en vereisten.

Terwijl Elementor waarde blijft toevoegen aan het de pagebuider en het platform, is de nieuwe licentiestructuur erop gericht om naast jouw bedrijf mee te groeien.

Om aan al jouw verschillende wensen en behoeften zoals bijvoorbeeld 1 op 1 support te kunnen blijven voldoen, hebben de makers ervoor gekozen de licenties aan te passen.

Wat blijft hetzelfde?

Alle huidige gebruikers met een actief Pro-licentie behouden dezelfde voorwaarden.

Persoonlijke en Plus-licenties veranderen niet van prijs en service. Ze worden alleen hernoemd naar Essential en Advanced.

Wat verandert er?

Expertplannen, gekocht na 9 maart 2021 voor $ 199 / Per jaar, ondersteunen straks tot 25 sites. (Was voorheen 1000 sites)

Maar let op: Elementor wil iedereen nog de kans geven om deel te nemen aan het huidige Expert-plan ($ 199 per jaar voor 1.000 sites) voordat het huidige plan wordt stopgezet!

Gebruikers die dit plan willen kopen krijgen de mogelijkheid om dit vóór 9 maart te doen. Hiermee bespaar je nu en in de toekomst honderden euro's per jaar.

Koop hier elementor voor de lage prijs >>>

Nieuwe Elementor Pro licenties
Nieuwe licenties Elementor Pro

Wat is er nieuw?

Er zijn twee nieuwe plannen ontworpen. Dit is eigenlijk meer voor grotere bedrijven en gebruikers met een groot klantenbestand die extra service nodig hebben.

Studio ($ 499 / jaar voor 100 sites) en Agency ($ 999 / jaar voor 1000 sites)

De nieuwe plannen hebben toegang tot:

  • VIP-ondersteuning – 24/7 live chat (lees hieronder meer).
  • Teamtoegang tot ondersteuning (Studio – maximaal 5 leden; Agency – maximaal 10 leden) om efficiëntie in uw workflow mogelijk te maken.
  • Op maat gemaakte, relevante inhoud – te beginnen met 100+ extra websitekits (binnenkort beschikbaar in 2021).
  • Open een profiel op ons Experts-netwerk (open voor Expert-, Studio- en Agency-plannen) om nieuwe zakelijke kansen te creëren.
  • Deze plannen krijgen in de toekomst uitgebreide services, zoals meer integraties met tools van derden die geschikt zijn voor grotere teams.

Deze plannen zijn ontworpen omdat de huidige support vaak niet voldeed voor grotere bedrijven. Deze gaven aan liever direct contact te willen met Elementor wanneer dit nodig was.

En zeg nou zelf voor $199 per jaar goede support leveren is knap lastig. Vooral als je weet dat je meer dan 7 miljoen klanten moet bedienen.

Elementor wil dus heel graag investeren in nog betere support. En dit gaat gepaard met nieuwe licenties.

De nieuwe plannen hebben toegang tot VIP-ondersteuning (24/7 chat en teamtoegang), op maat gemaakte, relevante inhoud en de mogelijkheid om een profiel te openen op het Elementor Experts-netwerk.

Elementor belooft hiermee aanzienlijke verbeteringen aan te brengen in de Premium-ondersteuning (relevant voor Essential-, Advanced- en Expert-plannen), respons- en oplossingstijd. Dit jaar streven ze ernaar om het supportteam opnieuw te verdubbelen, net als in 2020.

50% korting bestaande gebruikers voor upgrade Agency-abonnement

Gebruikers van het huidige Expert-abonnement ($ 199 / jaar voor 1.000 sites), die toegang willen hebben tot het Agency-plan om te genieten van VIP-ondersteuning, teamtoegang en meer, krijgen een tijdelijke korting van 50% bij het upgraden naar het Agency-abonnement (geldig van 9 maart tot 9 juni 2021).

Deze korting is ook van toepassing op verlengingen zolang het account actief blijft. Deze veranderingen zullen jouw helpen om het beste van het beste te blijven aanbieden, ongeacht de grootte van je bedrijf, en ervoor te zorgen dat het serviceniveau overeenkomt.

Wat ik vind van de aanpassing 

Stel je voor je hebt een bedrijf en maakt honderden website die allemaal op Elementor Pro draaien. Je verdient hier misschien wel duizenden euro's per maand mee. Tenminste als je het goed aanpakt. 😉

Jij als bedrijf wilt je klanten goed kunnen bedienen en wilt graag vlotte support leveren. In sommige gevallen ben je afhankelijk van de support van Elementor. Je wilt dan direct reactie, zodat jij je klant direct kunt helpen.

Dit zijn een aantal simpele voorbeelden van dat $ 200 per jaar een schijntje is van wat jij kunt verdienen met Elementor. 

Dus wat mij betreft is dit dus een logisch gevolg van de groei van Elementor.

Tot en met 9 maart 2021 kun je en Elementor Pro Expert licentie aanschaffen voor 199 dollar per maand waarmee je 1000 Elementor website mee kunt bouwen. Wat mij betreft is dit een bizar goede deal. Vooral wanneer je dus een bedrijf hebt en honderden websites bouwt per jaar.

Conclusie

De makers van Elementor geven aan dat deze veranderingen zullen helpen om jou het beste product te blijven aanbieden, ongeacht de grootte van je bedrijf. Ook gaan ze er op deze manier voor zorgen dat het serviceniveau blijft voldoen.

De makers hebben dit jaar veel spannende dingen in petto voor Elementor, waaronder het verbeteren van de builder door innovatieve nieuwe functies en nieuwe marketing- / e-commercemogelijkheden toe te voegen, geselecteerde functies te vernieuwen en prioriteit te blijven geven aan prestaties en je workflow.

Ben je van plan Elementor pro Expert aan te schaffen, doe dit dan voor 9 maart. Je betaalt dan nu en in de toekomst $ 199 jaar voor 1.000 sites

Wil je gebruik kunnen maken van VIP-ondersteuning, koop dan Elementor Pro Expert nu aan en upgrade deze tussen 9 maart en 9 april. Je ontvangt dan 50% korting.

Alle overige zaken blijven hetzelfde. Koop hier Elementor nog voor de huidige prijs >>

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Basis stappenplan: Website maken met WordPress?

Download tijdelijk gratis mijn stappenplan en bouw binnen no-time jouw eigen WordPress website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Basis stappenplan snel website maken WordPress download

Dit wordt super leuk!! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig en versleuteld.
Bekijk ook mijn privacy pagina.

BLACK FRIDAY DEALS

Alleen de allerbeste WordPress tools